VIA TOLEDO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 337 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Via Toledo. Meer weten? Ontdek meer

10 dec 2023 om 22:53 Top pizza en snelle berzorging Zeker voor herhaling vatbaar
10 dec 2023 om 20:14 Heerlijke pizza s en ze waren er 10 min eerder dan voorspeld.
9 dec 2023 om 20:25 Duurde bijna 2u voordat mij pizza bezorgd werd. Uiteindelijk werd ik gebeld door de bezorger die het verkeerde huisnr. zocht (stond wel goed op de bestelling). Uiteindelijk ijskoude pizza in een natte verlepte doos bezorgd bij mijn buren!
8 dec 2023 om 16:28 Order took more than 2 hours to arrive and had to go directly to the bathroom after eating it
3 dec 2023 om 11:08 Had pizza en broodje besteld was heet toen het aankwam en was er binnen 10 mij dus top
2 dec 2023 om 20:41 We hadden om 1830 besteld, eten werd bezorgd om 1915, zonder enige notificatie
1 dec 2023 om 21:49 Pizza kwam laat, was al koud en dusdanig zwart geblakerd aan de onderkant dat het absoluut niet meer lekker was.
29 nov 2023 om 21:11 Heeeeerlijk!!!
27 nov 2023 om 10:02 Bezorging duurde 2 uur vanaf bestellen, het eten was lauw daarna. Smaak van de pasta viel ook wat tegen.
26 nov 2023 om 19:09 Best Pizzeria you can find outside Naples! La migliore pizzeria che puoi trovare fuori da Napoli!
25 nov 2023 om 23:03 Wauww lekkerste pizza die ik ooit heb gegeten. Ik ben vorig jaar op vakantie geweest in Napels en daar veel pizza’s gegeten, vandaag voelde ik me weer even in Napels complimenten voor jullie
19 nov 2023 om 17:47 Wederom zeer goede pizza's , alleen groene bladeren horen niet in Funghi, lust niet iedereen hier